دکتر علی امینی هرندی درباره باکتری که به دنبال مصرف کنسروهای نجوشانده و خراب به وجود می‌آید، اظهار کرد: تمام محصولات کنسرو شده در صورتی که در شرایط سالم نگهداری نشوند می‌توانند سمی به نام بوتولینوم توسط باکتری موجود در کنسرو جوشانده نشده ایجاد کنند بنابراین توصیه می‌شود کنسروها حداقل ۲۰ دقیقه قبل از مصرف جوشانده شوند.

وی با بیان اینکه سم بوتولینوم می‌تواند روی عضلات بنشیند و اجازه ندهد تا دستور مغز را مبنی بر اعمال حرکات اجرا کنند، افزود: تا هنگامی که باکتری به وجود آمده توسط کنسرو خراب روی عضلات قرار داشته باشند که حدود چند هفته است این مشکلات ادامه دارد و فرد باید توسط پزشک مورد بررسی قرار گیرد چراکه اگر این مدت طولانی شود و درمان مناسب انجام نشود این باکتری می‌تواند عضلات تنفسی را درگیر کرده و فرد در نهایت دچار خفگی شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: بیمارانی که در اثر مصرف کنسرو جوشانده نشده یا خراب دچار مشکل می‌شوند باید بلافاصله به پزشک مراجعه کنند تا در بیمارستان بستری شوند تا آنها کمک‌های لازم تنفسی توسط دستگاه‌های مربوطه داده شود.

امینی هرندی ادامه داد: پادزهری برای مقابله با باکتری بوتولینوم ساخته شده که نام تجاری آن بوتاکس است که توسط سرم به بیمار تزریق می‌شود و افرادی که دچار اسپاسم و گرفتگی عضلات در اثر مصرف کنسروهای نجوشانده و خراب شده‌اند مشکل آنها رفع می‌شود همچنین بوتاکس جهت مصرف موارد دیگری همچون رفع چین و چروک، از بین رفتن سردردهای مزمن و افرادی که بر اثر تصادفات دچار آسیب عضلانی شده‌اند کاربرد دارد.

این متخصص مغز و اعصاب عنوان کرد: کنسرو جوشانده و در یخچال نگهداری شده همانند سایر مواد غذایی مشکلی را برای فرد استفاده کنند به وجود نمی‌آورد اما اگر کنسرو دارای برآمدگی باشد و شکل طبیعی خود را از دست داده باشد نیز نباید خریداری شود چراکه با توجه به اینکه در کنسروها هوا وجود ندارد می‌تواند سبب مشکل شده و حتی حرارت هم در برخی از موارد کنسرو خراب و سمی که در آن وجود دارد را نیز از بین نمی‎‌برد.

وی در پاسخ به این سوال که نشانه‌های ایجاد سم در فردی که از کنسرو نجوشانده یا خراب استفاده کرده است، چیست؟ عنوان کرد: دوبینی، از دست دادن وضوع قبلی تصاویر یا تاری دید، ایجاد مشکل در بلع و تنفس، ضعف و مشکل در خواب از جمله نشانه‌های مربوطه است.

امینی هرندی تاکید کرد: توصیه ما به هموطنان مبنی بر این است که حتما کنسروها را پیش از خوردن بجوشانند و به هیچ عنوان از کنسروهای آسیب دیده، برآمده‌ای که شکل طبیعی خود را از دست داده‌اند استفاده نکنند همچنین اگر کنسرو هنگام باز کردن با فشار زیاد خارج شد می‌تواند باکتری و گاز تولید کند بنابراین جهت مصرف مناسب نیستند.

 

 

منبع:http://www.jadidtarin.com/


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کنسرو ,مصرف ,خراب ,باکتری ,مشکل ,وجود ,کنسرو جوشانده ,امینی هرندی ,کنسروهای نجوشانده ,کنسرو خراب ,جوشانده نشده ,مصرف کنسروهای نجوشانده
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اسکای نت گروه فرهنگی تبلیغی منهاج جک آرام بند کانال آهنگ تلگرام ویک پیدا Natasha زامیت : دنیای تکنولوژی با موفقیت سینک استیل صنعتی The Advertising Solution